Over ons

Energie-vergelijken-onafhankelijk.nl is gemaakt voor en door mensen die willen weten wie de voordeligste energieleverancier is. We hebben een handige energievergelijker gemaakt waarmee iedereen gemakkelijk en snel kan overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Daar verdienen we ons geld mee, dus we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de perfecte onafhankelijke energievergelijking ontvangt.

Hoe verdienen wij

Het maken, doorontwikkelen van de energievergelijker en het bijhouden van de actuele energietarieven en aanbiedingen van alle energieleveranciers gaat niet vanzelf. Hiervoor hebben wij een samenwerking met Energievergelijking.nl. U ziet dus dezelfde energievergelijker als op Energievergelijking.nl. Energie-vergelijken-onafhankelijk.nl verdient inkomsten als iemand daadwerkelijk via deze website overstapt. Hierdoor kunnen wij deze website gratis aanbieden en kunt u er heel veel geld mee besparen.

Het maakt voor ons niet uit voor welke energieleverancier kiest of via welke energievergelijker.

Ons doel is dat u zo goed geïnformeerd wordt voordat u kiest voor een andere energieleverancier zodat u een weloverwogen beslissing kan maken en zorgeloos kan overstappen. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met eerlijk betrouwbaar energie advies.

Wij bedanken u hartelijk voor het bezoeken van deze website,